fredag 22 april 2011

Ta kontroll NU!! Höj din standard. Släpp dina rädslor!

Är du hoppfull? Är du förväntansfull inför framtiden? Vad känner du inför den framtid du har framför dig? Har du planer, önskningar, tankar, drömmar som drar dig med stark förväntan och glädje inför din framtid?

Om svaret på dom frågorna inte är JA, vad tror du att det beror på? Hur länge har det varit så? Skulle du inte vilja göra så att svaret på dom frågorna blev ett Starkt ja?

Det är ingen yttre eller inre ouppnåbar skillnad på den du är och den du skulle vilja vara. Det är ett FAKTUM! Det är en trosuppfattning du MÅSTE anta om du vill förändra något. "Ditt liv är en spegel av dina konsekventa tankar". Om ditt liv ser ut på ett sätt som speglas av dina tankar, vore det inte vääääldigt viktigt att ta kontroll över sina tankar?

Vet du inte vem du skulle vilja vara eller vad du skulle vilja göra? Då finns det en extremt stor sannolikhet att det beror på inre konflikter orsakade av begränsade trosuppfattningar. Om du har en djup önskan om att du skulle vilja bli en framstående människorättskämpe/politiker eller artist eller chef eller något framgångsrikt/eftersträvansvärt jobb men känner att du inte är "säker på det".

Du säger till vänner och människor när det pratas om ämnet (ämnet om vad man skulle vilja ägna sitt liv åt eller jobba med) att det skulle varit väldigt kul men "jag vet inte". "Det är så svårt att veta vad man ska göra", känner du igen kommentaren?
RÄDSLA!!! Rädsla för att misslyckas, rädsla för att det kanske inte är rätt och att det kanske finns något annat som är mer rätt och då har du slösat din tid...

Gå till botten med VARFÖR du tror på det sättet som begränsar dig! Har du tillräckligt med referenser idag till att känna så? Kan du skaffa dig referenser som backar upp att du inte behöver tro så? Måste det vara på det nedbrytande sättet som du går och tror?

Jag kan säga en sak efter att verkligen ha lyssnat riktigt noggrannt på en människa som har ägnat en livstid åt att studera framgångsrika människor och efter att själv ha riktat min fokus åt att försöka lista ut hur framgångsrika människor tänker: Dom "misslyckas" oftare än "oframgångsrika" människor. Att jag sätter misslyckas inom citation" betyder att det eg inte är misslyckanden, utan blott en avsaknad av målet man var ute efter. Ett resultat helt enkelt, ett resultat som kan leda till något annat gott.

Höj din standard! Med allt vad det innebär.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar